Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από την πρεσβεία της Αυστρίας για το 12ωρο εργασίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη θέσπιση του 12ωρου εργασίας στην Αυστρία, πραγματοποίησε η συλλογικότητα "Reworkers" μπροστά από την αυστριακή πρεσβεία στην Αθήνα.

Με κεντρικό σύνθημα "Ούτε στην Αυστρία ούτε και πουθενά το 12ωρο τους θα μείνει στα χαρτιά" οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν για την "επίθεση που δέχεται ο κόσμος της εργασίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο".

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωσή τους "είναι ανάγκη σήμερα οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες σε όλη την Ευρώπη να συντονίσουμε τους αγώνες μας, με σκοπό να δώσουμε τη δική μας απάντηση. Μια απάντηση η οποία δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίζεται από την αλληλεγγύη και την οργάνωση, τόσο στους χώρους εργασίας μας, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, για να πετύχουμε συγκεκριμένες νίκες στο σήμερα. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους εργαζομένους και τις εργαζόμενες της Αυστρίας και στον αγώνα για την κατάργηση της 12ωρης εργασίας".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.