Θρίλερ στις Σέρρες: Νεκρό το ένα από τα αδέλφια που έθαψε τον Βασίλη Μελενικλή

Θρίλερ στις Σέρρες: Νεκρό Θρίλερ στις Σέρρες: Νεκρό

Νεκρός βρέθηκε χθες το απόγευμα στην Αλιστράτη Σερρών, ένα από τα δυο αδέλφια που εμπλέκονται στην υπόθεση του θανάτου του 37χρονου Βασίλη Μελενικλή από την Προσοτσάνη Δράμας, που αγνοούνταν αρκετές ημέρες και τελικά βρέθηκε νεκρός και θαμμένος στην αυλή του σπιτιού των δύο αδελφών στην Αλιστράτη.

Ο 38χρονος βρέθηκε από τη μητέρα του στις 6.30 περίπου χθες το απόγευμα, σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη και δίπλα του δυο χρησιμοποιημένες σύριγγες . Οι αστυνομικοί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία καταλήγουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών και δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής. μ ενέργεια. θα ακολουθήσει νεκροψία-νεκροτομή από τον ιατροδικαστή.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.