Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης που είχε εξαφανιστεί από το «Χαμόγελο» πριν 4 μήνες

Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης Βρέθηκε ο 13χρονος Θανάσης

Σήμερα 19 Ιουλίου 2018 βρέθηκε ο Θανάσης Σ. 13 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου 2018 από την περιοχή του Περιστερίου και είναι καλά στην υγεία του, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ο 13χρονος Θανάσης που μεγάλωνε εδώ και 4 χρόνια στο Σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Περιστέρι και είχε εξαφανιστεί στις 23 Μαρτίου –κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- επέστρεψε μόνος του στο Σπίτι του.

Το 13χρονο αγόρι ζούσε στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Περιστέρι από τον Ιούλιο του 2014 όταν απομακρύνθηκε από το ακατάλληλο οικογενειακό του περιβάλλον. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 23 Μαρτίου.

{https://twitter.com/hamogelo/status/1019884640784482304}

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού ο Θανάσης επικοινώνησε με άνθρωπο του Σπιτιού μέσω facebook, την Τετάρτη 18 Ιουλίου, του εκμυστηρεύτηκε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένος και δεν βγαίνει καθόλου έξω και εξέφρασε την αγωνία του για το αν μπορεί να επιστρέψει και αν τον αγαπάνε ακόμα! Την Πέμπτη 19 Ιουλίου, κατά τις πρωινές ώρες, ο Θανάσης το έσκασε από το μέρος που βρισκόταν κι επέστρεψε στο Σπίτι και στην οικογένεια του Χαμόγελου! Οι εργαζόμενοι, τα παιδιά, η γειτονιά και οι φίλοι του τον αγκάλιασαν με όλη τους την αγάπη και με δάκρυα χαράς τον υποδέχτηκαν και πάλι στο Σπίτι του!

thanassis censored

Το «Χαμόγελο» πριν από λίγο διάστημα είχε καταγγείλει ότι από πίσω από την εξαφάνιση του υπήρχε οργανωμένη επιχείρηση αρπαγής, ενώ είχε αποσυρθεί το Amber Alert που είχε εκδοθεί.

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου τίνιζε ακόμα ότι «κάποιες από τις πληροφορίες που προέρχονται από το συγγενικό του περιβάλλον είναι συγκεχυμένες αποπροσανατολίζοντας τις προσπάθειες εντοπισμού του».

«Δυστυχώς, η απουσία σημαντικών πληροφοριών και ταυτόχρονα οι προσπάθειες αποπροσανατολισμού των ερευνών, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι πολύ πιθανό ο Θανάσης να βρίσκεται στο εξωτερικό», συνεχίζε η ίδια ανακοίνωση και υπογράμμιζε: [Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, εγείρει ερωτηματικά για το πόσο εύκολα ένα παιδί μετακινείται μεταξύ κρατών, ενώ έχει δηλωθεί η εξαφάνιση του και γίνονται ενέργειες για την εύρεσή του».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.