Εικόνες που κόβουν την ανάσα από καραμπόλα στην Εγνατία Οδό (pics)

Εικόνες που κόβουν την Εικόνες που κόβουν την

Καραμπόλα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Βέροια, με τις εναέριες εικόνες κόβουν την ανάσα.

Το τροχαίο ατύχημα με καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε στις 9:30 το πρωί, στο ρεύμα της Εγνατίας οδού προς Βέροια, 1 χιλιόμετρο πρίν τα ΣΕΑ Πλατάνου. Οι εικόνες από το σημείο είναι αποκαλυπτικές.

Φορτηγό κινούμενο προς αυτή την κατεύθυνση συγκρούστηκε με δύο οχήματα που ήταν ακινητοποιημένα. Ένα ΙΧ και ένα βοηθητικό όχημα της Εγνατίας Οδού που βρισκόταν στο σημείο για να βοηθήσει τον οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας. Τα τρία οχήματα που ενεπλάκησαν στην καραμπόλα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές.

KARAMPOLA 01.jpg

KARAMPOLA 02.jpg

πηγή: emvolos.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.