Αγνοούνται μητέρα και τρία παιδιά στον Έβρο

Αγνοούνται μητέρα και τρία Αγνοούνται μητέρα και τρία

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν στον ποταμό Έβρο οι έρευνες από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές, για τον εντοπισμό μίας 36χρονης μητέρας και των τριών μικρών γιών της, ηλικίας κάτω των έξι ετών, που αγνοούνται από τα μεσάνυχτα, όταν ανατράπηκε η βάρκα στην οποία επέβαιναν με πέντε ακόμα άτομα, ανάμεσά τους και ο σύζυγος και πατέρας των παιδιών.

Όλοι είναι Τούρκοι πολίτες. Οι πέντε κατάφεραν να σωθούν, κολυμπώντας μέχρι την ελληνική όχθη, και ειδοποίησαν γύρω στη 1 τα ξημερώματα τις ελληνικές αρχές για το περιστατικό, που συνέβη στο ύψος του Θουρίου Ορεστιάδας.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, για μία ακόμα περίπτωση διωκόμενων Τούρκων, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα τους για να ξεφύγουν το καθεστώς Ερντογάν. Οι πέντε διασωθέντες συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στην χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τρεις άνδρες, μία γυναίκα και ένα παιδί. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μάνας και των τριών παιδιών της συνεχίζονται κατά μήκος της παρέβριας ζώνης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.