Το "Χαμόγελο του Παιδιού" για τη γυναίκα που χαράκωνε παιδιά: Αν δεν κάνουν μήνυση οι γονείς, θα την καταγγείλουμε εμείς

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" Το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Θέση αναφορικά με τη γυναίκα που συνελήφθη χθες και φέρεται να είναι εκείνη που χαράκωνε σε εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια της Αθήνας πήρε το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν πως κανένας γονιός δεν έχει υποβάλει μήνυση κατά της συγκεκριμένης γυναίκας, το "Χαμόγελο του Παιδιού" διαμηνύει πως θα καταγγείλει τον ίδιο τη συλληφθείσα, μέσω της εισαγγελίας ανηλίκων, προκειμένου να μην συνεχίσει το έργο της.

"Εάν οι γονείς δεν υποβάλουν μήνυση το @hamogelo θα καταγγείλει αμέσως, μέσω της εισαγγελίας ανηλίκων, την κυρία προκειμένου να μην την αφήσουν τα παράθυρα του νόμου να συνεχίσει το φρικτό έργο της. Για οποιαδήποτε πληροφορία τηλεφωνείτε γραμμή sos 1056" αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.