Στη Χαλκίδα στρέφονται οι έρευνες για τον 23χρονο φαντάρο - Ύποπτος ένας Ρομά

Στη Χαλκίδα στρέφονται οι Στη Χαλκίδα στρέφονται οι

Τι ερευνά η ΕΛΑΣ στην Χαλκίδα. Στο επίκεντρο ένας Ρομά που φαίνεται να σχετίζεται με την εξαφάνιση του Σαράντη Κολλιαδέλη.

Στη Χαλκίδα έχουν επικεντρωθεί πλέον οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου, Σαράντη Κολλαδέλη, ο οποίος αγνοείται από τις 27 Ιουνίου.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του star, οι αρχές εξετάζουν τον ρόλο ενός Ρομά, τον οποίο και θεωρούν ύποπτο για την εξαφάνιση του νεαρού.

«Τον τελευταίο καιρό ήταν πιο κλειστός, σαν τρομοκρατημένος… Μέσα στο στρατόπεδο ήταν φαντάροι από Λιόσια, Μενίδι. Μπορεί να είναι τσιγγάνοι και να του έκαναν κακό αυτοί. Μπορεί να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Πιστεύω ότι έχει κρυφτεί», ανέφερε ένας άνδρας σε μαρτυρία του.

Άλλος άνδρας υποστηρίζει πως «οι παρέες του τον οδήγησαν σε αυτή την εξαφάνιση. Ήταν λίγο περίεργες…».

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.