Print this page

Δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Γαλατά

Δωρεά ασθενοφόρου στο Δωρεά ασθενοφόρου στο

Πολύτιμη προσφορά για τους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες που παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες, αποτελεί η προσφορά της οικογένειας του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, πρώην προέδρου ΣΕΒ, ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.

Η δωρεά έγινε με πρωτοβουλία της κόρης του κ. Κυριακόπουλου, Κατερίνας, η οποία έκανε το αγροτικό της εκεί, ενώ ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Καραγιάννης πρότεινε την ανακήρυξη του δωρητή, σε επίτιμο δημότη.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον κ. Κυριακόπουλο - φίλο και συμμαθητή από την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών - για την πολύ σημαντική προσφορά του.

Τόνισε τη σημασία που αποδίδει η Περιφέρεια Αττικής στις δομές και το επίπεδο των υπηρεσιών Υγείας προκειμένου η «επάρκεια τους να ανταποκρίνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της για την επέκταση της τουριστικής περιόδου».

Με την ευκαιρία της επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας ο αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε και αναλώσιμο υλικό, ευγενική προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.