Δωρεά ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Γαλατά

Δωρεά ασθενοφόρου στο Δωρεά ασθενοφόρου στο

Πολύτιμη προσφορά για τους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες που παρουσιάζουν αυξημένες ανάγκες, αποτελεί η προσφορά της οικογένειας του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, πρώην προέδρου ΣΕΒ, ενός υπερσύγχρονου ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.

Η δωρεά έγινε με πρωτοβουλία της κόρης του κ. Κυριακόπουλου, Κατερίνας, η οποία έκανε το αγροτικό της εκεί, ενώ ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Καραγιάννης πρότεινε την ανακήρυξη του δωρητή, σε επίτιμο δημότη.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος ευχαρίστησε τον κ. Κυριακόπουλο - φίλο και συμμαθητή από την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών - για την πολύ σημαντική προσφορά του.

Τόνισε τη σημασία που αποδίδει η Περιφέρεια Αττικής στις δομές και το επίπεδο των υπηρεσιών Υγείας προκειμένου η «επάρκεια τους να ανταποκρίνεται στον στρατηγικό σχεδιασμό της για την επέκταση της τουριστικής περιόδου».

Με την ευκαιρία της επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας ο αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε και αναλώσιμο υλικό, ευγενική προσφορά του Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.