Πρόβλημα στον κλιματισμό και το φωτισμό στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω βλάβης

Πρόβλημα στον κλιματισμό Πρόβλημα στον κλιματισμό

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, λόγω βλάβης σε υποσταθμό μέσης τάσης. Προβλήματα σε κλιματισμό και φωτισμό.

Η βλάβη σημειώθηκε στη 01.15 τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πηγές της Fraport, η βλάβη δεν έχει επηρεάσει τη λειτουργία του αεροδρομίου.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές η φωτοσήμανση στο σύστημα για την προσγείωση και τηνπροσγείωση λειτουργεί κανονικά, όπως και οι οθόνες ενημέρωσης.

Ακόμα σημειώνουν πως δεν επηρεάζεται το κομμάτι της παραλαβής αποσκευών. Πρόβλημα αντιμετωπίζει ωστόσο ο κλιματισμός, ο οποίος δεν λειτουργεί λόγω της βλάβης, ενώ ο φωτισμός είναι χαμηλότερος στην αίθουσα αφίξεων και αναχωρήσεων.

Συνεργεία της Fraport εργάζονται για αποκατάσταση βλάβης, ωστόσο δεν μπορεί να υπολογιστεί το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Πηγή: thestival

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.