Τα έκαναν "γυαλιά - καρφιά" σε σχολείο στην Κρήτη

Τα έκαναν "γυαλιά - καρφιά" Τα έκαναν "γυαλιά - καρφιά"

Άγνωστοι έσπασαν τα πάντα σε συγκρότημα σχολείων στην οδό Παπαγιάννη Σκουλά, στην περιοχή της Θερίσσου, στο Ηράκλειο. Οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του κτιρίου και τα έκαναν όλα "γυαλιά - καρφιά".

Εξοργισμένη, η πρόεδρος του Συλλόγου Νίκη Λιοπυράκη, ανήρτησε σήμερα τις εικόνες της καταστροφής, που μόνο απογοήτευση προκαλούν, μαζί με το ακόλουθο μήνυμα:

"Πέρσι σαν πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων μαζί με τις Διευθύντριες, με πολύ αγάπη και κέφι είχαμε διαθέσει απίστευτες ώρες δουλειάς και χρημάτων για να κάνουμε το σχολείο μας, πιο όμορφο και λειτουργικό για τα παιδιά μας.. Απόψε κάποιοι είχαν αντίθετη άποψη...!! Πόσο ελεεινοί και κανίβαλοι είστε όλοι εσείς, που το μόνο πράγμα που σας ευχαριστεί, είναι να καταστρέφετε..!! Αυτό το κράτος που είναι..? Ο Δήμος..? Η αστυνομία...? Όλοι ΑΠΟΝΤΕΣ..!!".

ΕΙΚΟΝΑ 3

ΕΙΚΟΝΑ 2

ΕΙΚΟΝΑ 3

Πηγή φωτό: cretalive

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.