Συλλαλητήριο για το Μακεδονικό στις 10 στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο για το Συλλαλητήριο για το

Συλαλλητήριο για την Μακεδονίας πραγματοποιεί στις 10 το πρωί στο Σύνταγμα η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

Παράλληλα το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Πρέσπες το πρωί της Κυριακής όταν, δηλαδή, σχεδιάζεται να υπογραφεί η συμφωνία για το Σκοπιανό από τον Νίκο Κοτζιά και τον Νικολά Ντιμιτρόφ παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ.


Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Επιτροπή για την προάσπιση της Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων και την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «επιχειρεί να βάλει την εθνική μας υπογραφή στην εγκληματική παραχώρηση της ιστορίας, της γλώσσας και του πολιτισμού μας, ενταφιάζοντας τη μοναδικότητα του ονόματός μας μέσα από την εκχώρησή του στα Σκόπια».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.