Μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε στην Καρδίτσα πέφτοντας από την σκάλα

Μητέρα δύο παιδιών Μητέρα δύο παιδιών

Τραγική κατάληξη είχε μία γυναίκα στην Κρύα Βρύση Καρδίτσας, που προσπαθούσε να κάνει εξωτερικές δουλειές σπίτι της πάνω σε μια σκάλα.

Θανάσιμος ήταν ο τραυματισμός μιας 57χρονης γυναίκας στην Κρύα Βρύση Καρδίτσας, που βρήκε τραγικό τέλος κάνοντας εξωτερικές δουλειές στο σπίτι της, πάνω σε μία σκάλα.

Σύμφωνα με το karditsalive.net, το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής. Η γυναίκα έπεσε από ύψος 3 μέτρων και χτύπησε, στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, στο οποίο εργαζόταν ως προϊσταμένη τμήματος, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.