Τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Τι μαρτυρά η εικόνα του ΙΧ για το πως έπεσε στη στάση

Τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Τι Τροχαίο στη Μεταμόρφωση: Τι

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγωδία με το τροχαίο στη Μεταμόρφωση, όταν ΙΧ έπεσε - κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμή συνθήκες - πάνω σε στάση λεωφορείου.

Ένας άνδρας, 50 ετών, έχασε την ζωή του και τρία άτομα τραυματίστηκαν -ένα ανήλικο κορίτσι, ο 40χρονος πατέρας του που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ένας 80χρονος-, όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου, στις 08:20, στην οδό Παπανδρέου, στη Μεταμόρφωση.

Η εικόνα του αυτοκινητου οδηγεί στην υπόθεση ότι το εν λόγω αυτοκίνητο συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, το οποίο το πέταξε πάνω στη στάση. Σε αυτό συντείνει το γεγονός ότι το ΙΧ είναι χτυπημένο από την πλευρά που οδηγού που δεν δικαιολογείται και αφετέρου από τη μαρτυρίου του παιδιού που επέβαινε στο ΙΧ (οδηγός ήταν ο πατέρας της), η οποία έλεγε στους διασώστες και στην ασυνομία «μας χτύπησε, μας χτύπησε».

META 1

Επίσης, όλα δείχνουν πως κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα σε μια κατοικημένη περιοχή όπου το όριο είναι 50 χιλιόμετρα, ενώ στο αυτοκίνητο που έπεσε στη στάση, έχουν ανοίξει και οι δυο μπροστινοί αερόσακοι, κάτι που δεν συμβαίνει όταν το αυτοκίνητο κινείται με μικρή ταχήτητα.

Να σημειωθεί ότι οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ και το κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παίδων.

Σοκαριστική μαρτυρία

«Ο οδηγός του ΙΧ ήταν αναίσθητος, ενώ το θύμα έμοιαζε να μην αναπνέει», ήταν τα πρώτα λόγια μίας γυναίκας που ήταν στο σημείο του τροχαίου στη Μεταμόρφωση.

Οπως είπε στους δημοσιογράφους έφτασε λίγα λεπτά μετά το συμβάν και τα πρώτα που αντίκρισε ήταν ο οδηγός του ΙΧ που ήταν αναίσθητος, με αίματα στο κεφάλι, ενώ στο πίσω κάθισμα ήταν το μικρό κοριτσάκι που έκλαιγε. Παράλληλα πρόσθεσε και η ίδια είδε και έναν άνδρα, ο οποίος έχασε τελικά τη ζωή του, να είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολόνα της στάσης του λεωφορείο και όπως είπε η γυναίκα φαινόταν ότι δεν ανέπνεε.

Διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στην Μεταμόρφωση: Αυτοκίνητο έπεσε στην στάση λεωφορείου - Ένας νεκρός και ένα 9χρονο κορίτσι στους τραυματίες

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.