Ανοίγουν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης

Ανοίγουν οι αιτήσεις για το Ανοίγουν οι αιτήσεις για το

Ανοίγουν οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Θεσσαλονίκης.

Τη Δομή Κοινωνικό Παντοπωλείο - Παροχή Συσσιτίου λειτουργεί ο δήμος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου Α/Α1 «Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχή Συσσιτίου Δήμου Θεσσαλονίκης» της Πράξης «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Θεσσαλονίκης», η οποία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο

Για την ένταξη των δυνητικά ωφελούμενων, κατοίκων του Δήμου Θεσσαλονίκης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, για τη χρονική περίοδο από 1 Ιουλίου 2018 έως 30 Ιουνίου 2019 (-2- δεύτερο εξάμηνο έτους 2018 και -1- πρώτο εξάμηνο έτους 2019), απευθύνεται ανοικτή πρόσκληση, προκειμένου να υποβάλλουν αιτήσεις από την Τρίτη 29 Μαΐου 2018 έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις ένταξης, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από ώρα 9:00 έως 12:00, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Μοναστηρίου 53-55/5ος όροφος).

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.