Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη Λ. Κηφισού έως τις 26 Μαΐου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από τον Α/Κ Λ. Ποσειδώνος (Νέα Παραλιακή) έως τον Α/Κ Μεταμόρφωσης λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στηθαίων ασφαλείας.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης στηθαίων ασφαλείας, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από τον Α/Κ Λ. Ποσειδώνος (Νέα Παραλιακή) έως τον Α/Κ Μεταμόρφωσης, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Περιστερίου, Μεταμόρφωσης, Ν. Φιλαδελφείας, Πειραιώς και Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, στις 23,24,25 και 26-5-2018 μεταξύ των ωρών 09.30΄ έως 20.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.