Σωρηδόν οι συλλήψεις για πλαστά "χαρτιά" στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Σωρηδόν οι συλλήψεις για Σωρηδόν οι συλλήψεις για

Oι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 14 άτομα για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων σε διάστημα εννέα ημερών στο αεροδρόμιο.

Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις ατόμων που μένουν παράνομα στην χώρα και επιχειρούν να φύγουν, μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από τις 22 έως τις 30 Απριλίου οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 14 ακόμα άτομα που ήθελαν να ταξιδέψουν σε χώρες της Ευρώπης δείχνοντας όμως πλαστά έγγραφα.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για εφτά γυναίκες και εφτά άνδρες ηλικίας από 18 έως 47 ετών από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, το Ιράν, την Ερυθραία, την Συρία και την Σομαλία.

Οι 14 αλλοδαποί ήθελαν να ταξιδέψουν προς Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία και Βέλγιο ωστόσο κατά τον έλεγχο έδειξαν στις αρχές πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας, Σομαλίας, Συρίας, Ερυθραίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Τσεχίας, Πορτογαλίας, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Κορέας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Πηγή: Cretapost.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.