Καιρός: Ζέστη και βροχές σήμερα

Καιρός: Ζέστη και βροχές Καιρός: Ζέστη και βροχές

Ο καιρός συνεχίζει να είναι ζεστός, όμως στη μισή χώρα έρχονται βροχές το απόγευμα.

Ο καιρός για σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από το βράδυ στο Ιόνιο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το βράδυ αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Από το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 17 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα γύρω ορεινά. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασια: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.