Πορεία συνταξιούχων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Πορεία συνταξιούχων στο Πορεία συνταξιούχων στο

Πορεία διαμαρτυρίας στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 200 συνταξιούχοι που νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στο άγαλμα Βενιζέλου.

Οι συνταξιούχοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις συντάξεις και το ασφαλιστικό σύστημα. Κρατούν πανό που αναγράφει «Οχι στον επαναπροσδιορισμό των συντάξεων», ενώ εκπρόσωποί τους πραγματοποιούν ομιλίες.

Οι συνταξιούχοι αναμένεται να ξεκινήσουν πορεία με κατάληξη το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Υπενθυμίζεται πως τα αιτήματα των συνταξιούχων είναι, μεταξύ άλλων, να καταργηθεί ο νόμος Κατρούγκαλου, η ανακεφαλαιοποίηση των αποθεματικών των ασφαλιστικών τους ταμείων, δωρεάν υπηρεσίες υγείας και δωρεάν φάρμακα και άμεση επιστροφή των παρακρατηθέντων από τις συντάξεις τους.

Πηγή: thestival.gr, voria.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.