Διανομή τροφίμων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης

Διανομή τροφίμων από τον Διανομή τροφίμων από τον

Διανομή τροφίμων από το Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε 158 εξυπηρετουμένους, που προσήλθαν στην ΔΕΘ, την Τρίτη 17 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να παραλάβουν την τόσο αναγκαία για τους ίδιους υλική βοήθεια.

Κάθε εξυπηρετούμενος έλαβε 4 τμχ φακές, 5 τμχ μακαρόνια, 3τμχ γάλα εβαπορέ, 1 κιλό τυρί, 3 τμχ ζάχαρη, 2 τμχ τοματοπολτό, 2 τμχ αλάτι, 2 τμχ κοτόπουλο, 1 σακί πατάτες, 1 σακί κρεμμύδια.

Την διανομή πραγματοποίησαν Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας με την υποστήριξη και την εποπτεία της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Ιωάννας Δαλιάνη, ενώ προηγήθηκε τηλεφωνική ενημέρωση των δικαιούχων από το εθελοντικό και επαγγελματικό στελεχιακό δυναμικό της Κοινωνικής Υπηρεσίας.

Η διανομή τροφίμων έγινε στο πλαίσιο της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα», Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD).

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.