Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Πέταξαν νεογέννητο με τον ομφάλιο λώρο σε ακάλυπτο

Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη: Τραγωδία στη Ν. Σμύρνη:

Επιχείρηση της αστυνομίας σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της μάνας

Φρίκη προκαλεί ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό με βρέφος. Στη Νέα Σμύρνη στις 4.30 το απόγευμα βρέθηκε νεκρό νεογέννητο βρέφος τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο σε ακάλυπτο πολυκατοικιών, στην οδό Πριγκιποννήσων 5.

Το αγοράκι βρήκε η γυναίκα που καθάριζε την πολυκατοικία κάτω από ένα φαράσι και ειδοποίησε τους ενοίκους της πολυκατοικίας οι οποίοι καταθέτουν σχετικά για το συμβάν.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη ωστε να εντοπιστεί η μάνα.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες, αφού τέλη Φεβρουαρίου, είχε εντοπιστεί και πάλι νεογέννητο βρέφος σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, το οποίο είχαν στραγγαλίσει με τον ομφάλιο λώρο του και ένα σκοινί. Παρά τις αδιάκοπες έρευνες των αρχών αυτή η περίπτωση δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί.

Υψηλόβαθμοί αξιωματικοί της Ασφάλειας έχουν θέσει ως προτεραιότητά τους, την πλήρη διαλεύκανση και των δύο υποθέσεων, ώστε να δοθεί ένα σαφές μήνυμα στην κοινωνία, πως τέτοιες επιλογές δεν μένουν ατιμώρητες.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.