Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Φρίκη στη Νέα Σμύρνη:

Φρίκη στη Νέα Σμύρνη: Βρήκαν νεκρό νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο

Ν.Σμύρνη: Βρέθηκε νεκρό νεογνό σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

Το βρέφος εντοπίστηκε από κάτοικο σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην Οδό Πριγκιποννήσων στη Νέα Σμύρνη - Επί τόπου κλιμάκιο του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής

Νεκρό νεογέννητο αγοράκι εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας επί της Οδού Πριγκιποννήσων στη Νέα Σμύρνη. Το αγοράκι είχε πάνω του τον ομφάλιο λώρο, γεγονός που δείχνει πως ήταν νεογέννητο, πριν τον πετάξουν μ' αυτό τον τρόπο.

Το νεκρό βρέφος εντόπισε κάτοικος που το είδε από το μπαλκόνι του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής, και γίνεται μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό της ασυνείδητης μάνας, και τυχόν συνεργών της που σκότωσαν το βρέφος μ' αυτόν τον τρόπο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει εντοπιστεί κάποιος εμπλεκόμενος.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες, αφού τέλη Φεβρουαρίου, είχε εντοπιστεί και πάλι νεογέννητο βρέφος σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, το οποίο είχαν στραγγαλίσει με τον ομφάλιο λώρο του και ένα σκοινί. Παρά τις αδιάκοπες έρευνες των αρχών αυτή η περίπτωση δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.