Eπεισοδιακή νύχτα με πέτρες και μολότοφ στα Εξάρχεια

Eπεισοδιακή νύχτα με πέτρες Eπεισοδιακή νύχτα με πέτρες

Από τις 12:30 έως και τις 01:45 περίπου 70 άτομα, πραγματοποίησαν νέες επιθέσεις κατά αστυνομικών σε Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Για ακόμη μία φορά, νεαροί επιδόθηκαν σε μπαράζ επιθέσεων εναντίον των ΜΑΤ, στην περιοχή των Εξαρχείων, τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Από τις 12:30 έως και τις 01:45 περίπου 70 άτομα, πραγματοποίησαν νέες επιθέσεις κατά αστυνομικών σε Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας, εκτοξεύοντας σποραδικά βόμβες μολότοφ και πέτρες.

Λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή μιας 21χρονης Γερμανίδας, από την οδό Πατησίων, η οποία, όμως, στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερη.

Από τις επιθέσεις δεν προκλήθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.