Εντοπίστηκε χασισοφυτεία με 175 δενδρύλλια κάνναβης στη Φαρκαδόνα

Εντοπίστηκε χασισοφυτεία Εντοπίστηκε χασισοφυτεία

Η μικρή χασισοφυτεία που διατηρούσε στον κήπο του σπιτιού του στη Φαρκαδόνα Τρικάλων ένας 53χρονος, ήταν… δοκιμαστική. Η κατά πολύ μεγαλύτερη πραγματική φυτεία του, εντοπίστηκε στο αγρόκτημά του.

Τα λιγοστά σπιτικά δενδρύλλια, πάντως, ήταν αρκετά για να συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά του και «ξεψάχνισαν» τις ιδιοκτησίες του. Τελικά, στο αγρόκτημα που διατηρεί στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν τη μεγάλη χασισοφυτεία με τα 175 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,33 εκατοστά.

Στην κατοχή του 53χρονου κατασχέθηκαν 270 ευρώ και πέντε κινητά για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου ώστε να διαπιστωθεί με ποιους συνεργαζόταν στην παραγωγή χασίς. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που άσκησε δίωξη σε βάρος του για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.