Η Πυροσβεστική εφοδιάζει με νερό τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Η Πυροσβεστική εφοδιάζει Η Πυροσβεστική εφοδιάζει

Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ταλαιπωρούνται εδώ και τέσσερις μέρες καθώς η βλάβη αγωγού της ΕΥΑΘ έχει προκαλέσει διακοπή υδροδότησης.

Η Πυροσβεστική επιστρατεύτηκε προκειμένου να εφοδιάσει νοσοκομεία της πόλης με νερό.

«Χθες κάποια ιδρύματα ζήτησαν βοήθεια στο πρόβλημα υδροδότησης. Κλιμάκια συναδέλφων με δεκάτονα και δωδεκάτονα οχήματα εφοδιάσαν με νερό το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, το Άσυλο του Παιδιού στον Φοίνικα και τρεις ιδιωτικές κλινικές της Θεσσαλονίκης» αναφέρει ο Περιφερειάρχης Π.Υ. Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Μανώλης Τσολάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Τσολάκη αυτό το νερό είναι μόνο για «οικιακή» χρήση και δεν πρόκειται για πόσιμο νερό μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Είμαστε σε ετοιμότητα να παράσχουμε βοήθεια και να εφοδιάσουμε με νερό κάθε ίδρυμα ή ή φορέα που θα μας το ζητήσει. Το νερό αυτό βέβαια είναι μόνο για καθαριότητα, δεν είναι πόσιμο» καταλήγει.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.