Ανιψιός ηθοποιού ο 19χρονος που εξαφανίστηκε με τις δύο αδελφές από το Δήλεσι

Ανιψιός ηθοποιού ο 19χρονος Ανιψιός ηθοποιού ο 19χρονος
Σημεία ζωής έδωσαν οι δύο αδερφές από το Δήλεσι και όπως αποκαλύφθηκε η εξαφάνισή τους ήταν οικειωθελής.

Τα δύο κορίτσια Εμμανουλελα και Ντενίσα που αγνοούνταν απο τη Δευτέρα επικοινώνησαν με τη μητέρα τους.

Τα κορίτσια, 17 και 16 ετών, δεν ήταν μόνα τους. Σύμφωνα με την εκπομπή Τatiana Live οι κοπέλες εξαφανίστηκαν μαζί με τον 18χρονο φίλο της μιας εξ αυτών. Έτσι η εξαφάνιση στο Δήλεσι ήταν τριπλή.

Ο νεαρός που τις συνόδευε είναι ενήλικος είναι ανιψιός της γνωστής ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, η οποία μίλησε επίσης στην εκπομπή της Τατιάνας και αποκάλυψε ότι τις τελευταίες μέρες κάτι τον απασχολούσε.

Τα κορίτσια σύμφωνα με την εκπομπή φέρονται να αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα στο σπίτι τους από το οποίο ήθελαν να ξεφύγουν.

Οι κοπέλες που επικοινώνησαν με τη μητέρα τους κατά τη διάρκεια της εκπομπής επιβεβαίωσαν ότι όντως βρίσκονται με τον 18χρονο και ότι δεν θέλουν να γυρίσουν.

Η μητέρα τους απήυθυνε νέα έκκληση στα κορίτσια να επιστρέψουν και να λύσουν όλοι μαζί όποιο πρόβλημα υπάρχει ενώ υποσχέθηκε να μην τους μαλώσει αν αποφασίσουν να γυρίσουν.

Την ημέρα που εξαφανίστηκαν τα κορίτσια πήραν τον μικρότερο αδερφό τους στη δουλειά της μητέρας τους και αργότερα είπαν ότι θα πάνε σχολείο και εξαφανίστηκαν.

Δεν είναι η πρώτη φορά ωστόσο που επικοινωνούν με τη μητέρα τους, αφού είχαν επικοινωνήσει και το απόγευμα της εξαφάνισης και ενημέρωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

  Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο 19χρονος είναι ανιψιός της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.