Υπεράριθμοι οι πρόσφυγες στις δομές του στρατού

Υπεράριθμοι οι πρόσφυγες Υπεράριθμοι οι πρόσφυγες

Υπεράριθμοι παραμένουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στις δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις σε Λέσβο και Σάμο, σύμφωνα με την κατανομή των προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς. Συνολικά, ο αριθμός τους στις 31 σχετικές δομές αυξήθηκε κατά 169 άτομα.

Χθες, καταγράφηκαν 20.605 άτομα έναντι 20.436 ατόμων την περασμένη Πέμπτη (22/02). Η δυνατότητα φιλοξενίας των δομών παραμένει στα 23.564 άτομα.

Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 10.811 μερίδες φαγητού από τις οποίες 554 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας, οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους. Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.