Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο- Στην εντατική ο πατέρας

Σοβαρό τροχαίο στο Σοβαρό τροχαίο στο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4:00 το μεσημέρι, στο Ηράκλειο επί της συμβολής των οδών Μελίνας Μερκούρη και Αναγεννήσεως στην περιοχή του Μασταμπά.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 4:00 το μεσημέρι, στο Ηράκλειο επί της συμβολής των οδών Μελίνας Μερκούρη και Αναγεννήσεως στην περιοχή του Μασταμπά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε έπειτα από τη σύγκρουση ενός οχήματος τύπου βαν και μίας μηχανής, στην οποία επέβαιναν ένας πατέρας, περίπου 45 ετών, με τον 8χρονο γιο του, ο οποίος πηγαίνει στην τρίτη Δημοτικού.

Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος του είναι βαρύτατα τραυματισμένοι στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός τους, με την κατάσταση και των δύο να κρίνεται σοβαρή.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του εφημερεύοντος νοσοκομείου και εν προκειμένω του ΠΑΓΝΗ, για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών στον ανήλικο, με αναισθισιολόγο να βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Αναφορικά με τον πατέρα εκείνος διεκομίσθη στο νοσοκομείο διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ούτε ο πατέρας, ούτε και ο γιος του φαίνεται ότι φορούσαν προστατευτικό κράνος, ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, πιθανότατα επέστρεφαν από το σχολείο του μικρού.

Επιπλέον και σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός της μηχανής φαίνεται ότι παραβίασε το STOP που υπάρχει στο σημείο, παρόλα αυτά τα ακριβή αίτια του τροχαίου θα διερευνήσει η Τροχαία.

Ενώ τραγικές εικόνες είναι το παπουτσάκι και η σχολική τσάντα του μικορύ μαθητή. 

Πηγή: www.neakriti.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.