Tικ Τακ Ντο στο Kremlino

Tικ Τακ Ντο στο Kremlino Tικ Τακ Ντο στο Kremlino
Ο Παναγιώτης Αδάμ σκηνοθετεί την μουσικόθεατρική παράσταση για παδιά «Tικ Τακ Ντο» των Αργυρώ Ταμβάκου & Παναγιώτη Λαμπή, το οποίο ανεβαίνει από τις 21 Ιανουαρίου 2018 στο Kremlino.

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα μουσικό χωριό, το χωριό του Ντο! Κι ένα ρολόι είχε, που χτύπαγε στης φύσης το ρυθμό. Κάποια μέρα ένας συνθέτης γίνεται με θράσος βασιλιάς και με μια μάγισσα για βοηθό, τείχη χτίζουν γύρω απ’ το χωριό. Τους κατοίκους του φοβίζουν και δικούς τους νόμους επιβλητικά ορίζουν. Στο σημείο αυτό κρύβεται ένα μυστικό! Οι παλιοί βασιλιάδες πρόλαβαν και αποσυναρμολόγησαν του ρολογιού τον μηχανισμό, ώστε ο νέος βασιλιάς στον χρόνο να μην είναι κυρίαρχος. Στο χωριό επικρατούσε φόβος και σιωπή. Μια μέρα ο Βακάι, ένας νεαρός, δεν αντέχει άλλο την κατάσταση αυτή, Ψάχνει τρόπο να βρει, το Ντο να ελευθερωθεί! Η πρώτη οδηγία φτάνει την κατάλληλη στιγμή έτσι, τα τείχη περνάει και το ταξίδι ξεκινάει.

tik tak nto paidiki parastasi 2018

Στο Τικ Τακ Ντο δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς θεατές να γνωρίσουν, με άφθονο χιούμορ, τους συνθέτες: Μπαχ, Μότσαρτ, Μπετόβεν ενώ, μέσα από το ταξίδι του Βακάι, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με παραδοσιακές μουσικές και χορούς τεσσάρων διαφορετικών πολιτισμών της γης.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.