Χριστούγεννα με τον κύριο ΚΙΧ στο Θέατρο Τ

Χριστούγεννα με τον κύριο Χριστούγεννα με τον κύριο
Την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Τ θα γιορτάσετε τα Χριστούγεννα με τον κύριο ΚΙΧ. 

Η γιορτή ξεκινά στις 12:00 με την παράσταση της πολυβραβευμένης ομάδας Κοπέρνικος «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό Κουτί των Ήχων», μια παράσταση που σας παρασύρει σε μια μαγική περιπέτεια μακριά από την Πόλη της Φασαρίας και σας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να «ακούτε» - και να ακολουθείτε - την καρδιά σας.

Μετά την παράσταση θα ακολουθήσει μια χριστουγεννιάτικη γιορτή. Με τη βοήθεια του κύριο Κιχ, θα κατασκευάσετε τα δικά σας μυστικά κουτιά, θα τα γεμίσετε με ήχους και θα τα στολίσετε με γιορτινά υλικά. Επίσης θα μάθετε τα κάλαντα-έκπληξη του κυρίου Κιχ και θα τα τραγουδήσετε όλοι μαζί, συνοδεύοντας το τραγούδι σας με τρίγωνα και, φυσικά, προ-ηχογραφημένους ήχους. 

Πότε: Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:00

Τιμή εισιτηρίου: 8€ γενική είσοδος

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 854 333

Parking: Με 3€ και την επίδειξη του εισιτηρίου σας, μπορείτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στο parking που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Θέατρο Τ.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.