Άσπρο χιόνι μαύρο χιόνι στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής

Άσπρο χιόνι μαύρο χιόνι στο Άσπρο χιόνι μαύρο χιόνι στο
Το θέατρο της Οδού Κυκλάδων - Λευτέρης Βιογιατζής υποδέχεται την παράσταση "Άσπρο Χιόνι Μαύρο Χίονι" για 10 μόνο παραστάσεις, ξεκινώντας από το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017.

Μια χριστουγεννιάτικη παράσταση βγαλμένη από την μαγεία των παραμυθιών το "Άσπρο Χίονι μαύρο χίονι" αποτελεί μια παιδική παράσταση, αλλά και ένα στοίχημα του θεάτρου της οδού Κυκλάδων να παροτρύνει τα σημερινά παιδιά να αγαπήσουν έστω και λίγο τα παραμύθια.

 

Γνωστά παραμύθια των Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Όσκαρ Γουάιλντ και Σέλμα Λάγκερλεφ, παίρνουν ζωή πάνω στη σκηνή, εκεί όπου το Κοριτσάκι με τα σπίρτα συναντάει μυστικά τον Ευτυχισμένο Πρίγκιπα και γιορτάζουν την απελευθέρωση από την Ποντικοπαγίδα. Μια παράσταση για παιδιά από 7 έως 107 χρονών.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.