Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ στο κινηματοθέατρο ΙΝΤΕΑΛ

Τα Χριστούγεννα του Τα Χριστούγεννα του
Το κιν/θέατρο ΙΝΤΕΑΛ παρουσιάζει την Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς, "Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ", από την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017,  και την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου.
Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι ένας πλούσιος φιλάργυρος και μίζερος άνθρωπος. Δεν γνωρίζει τι σημαίνει αγάπη και θεωρεί τα Χριστούγεννα μια μεγάλη απάτη. Ενα βράδυ τον επισκέπτεται το φάντασμα του παλιού συνεταίρου του και τον προειδοποιεί πως έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει. Την παραμονή των φετινών Χριστουγέννων θα τον επισκεφθούν τα τρία πνεύματα των Χριστουγέννων και θα του δείξουν τα λάθη του και τους ανθρώπους που έχουν στην καρδιά τους τα Χριστούγεννα 365 μέρες τον χρόνο.      Η ιστορία του Κάρολου Ντίκενς στέλνει μήνυμα αγάπης, φιλανθρωπίας και προσφοράς για την ευτυχία του ανθρώπου. Μια μεγάλη ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών του θεάτρου ντύνονται τους δεκαπέντε ρόλους του έργου με παραμυθένια κοστούμια, σ' ένα μαγικό σκηνικό. Οι μουσικές και τα πρωτότυπα τραγούδια συνδυάζονται με στοιχεία σωματικού θεάτρου. Το θέαμα συμπληρώνεται με εφέ, αλλά και ειδικές κατασκευές.     

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.