Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα από την Ομάδα των Πέντε Εποχών στο Θέατρο 104

Χριστουγεννιάτικα Χριστουγεννιάτικα
H θεατροπαιδαγωγική ομάδα «Η Ομάδα των Πέντε Εποχών» παρουσιάζει για 5η χρονιά την παιδική παράσταση «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδομαγέματα» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Σοφίας Παπαδοπούλου. Θα υλοποιηθούν 10 παραστάσεις στο Θέατρο 104, από τις 25 Νοεμβρίου 2017.

Η Λίνα Μαγισσουλίνα είναι ζωηρή. Πολύ πολύ ζωηρή και κανείς δεν την αντέχει ... ούτε για μια στιγμή. Γι’ αυτό και οι φίλοι της, τη φορτώνουν στο μαγικό σκουπάκι της και τη στέλνουν «διακοπές» στον Βόρειο Πόλο, στην νονά της την Σία Μαγισσία - Που μεταξύ μας μια χαρά περνούσε μέχρι τώρα στην κουζίνα της, φτιάχνοντας πραλίνες, κουραμπιέδες και γλυκάκια για τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικάκια. Μα όταν η Λίνα η Μαγισσουλίνα αρχίζει τις σκανδαλιές τότε όλα γίνονται στ’ αλήθεια "κάτω - άνω", ακόμη κι αν είναι Χριστούγεννα. Τα Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ζωντανεύουν και χοροπηδάνε και τον κόσμο όλο χαλάνε. Μικροί καλικάντζαροι κάνουν την εμφάνιση τους. Τα «γλυκά» των Χριστουγέννων γίνονται «πικρά». Ο Άγιος Βασίλης χάνει τα γυαλιά του και δε μπορεί να διαβάσει τα γράμματα των παιδιών. Και όσο για το σοκολατένιο πάρκο των ονείρων… λιώνει και γίνεται ένα τεράστιο ποτάμι σοκολάτας που κινδυνεύει να πνίξει όλο το Βόρειο Πόλο.

 24099666 10208054952090556 333458382 n

 

Άραγε θα πείσουν ο Άγιος Βασίλης και τα παιδιά την Λίνα Μαγισσουλίνα να σταματήσει τις σκανταλιές, να διορθώσει τα λάθη της και να αποκτήσει πολλούς και πραγματικούς φίλους;

 

Για την περίοδο των εορτών φοράει τα γιορτινά της, σκορπάει διάχυτη τη μαγεία των Χριστουγέννων και ταξιδεύει τους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φίλους στα μονοπάτια της συνεργασίας, της φιλίας και της αποδοχής. Γεμάτη χρώματα, μουσικές, και παραμυθένιες σκηνικές δράσεις ευαισθητοποιεί και συγκινεί «παιδιά» απο 2 μέχρι 102 ετών. Αποτελεί μια καλή επιλογή για γονείς, παιδιά & σχολικές ομάδες.

 24099726 10208054951690546 1844347343 n

Η διαδραστική παράσταση «Παιχνιδομαγέματα» είναι μια παράσταση που έχει αγαπηθεί όσο λίγες, που μαμάδες και μπαμπάδες ξεχνάνε τα κινητά τους και βρίσκονται με τα πόδια ψηλά στον αέρα, που μικροί και μεγάλοι γίνονται μια θεότρελη παρέα που ζωντανεύει τον χριστουγεννιάτικο χορό του βυθού, που ταξιδέυει μέχρι τα σύννεφα και που καταφέρνει ν’ αγγίξει το αστέρι των Χριστουγέννων... Είναι η παράσταση που συγκινεί και σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.