Μια πόλη μα ποια πόλη ΙΙ του Γιώργου Κωνσταντινίδη στον Πολυχώρο Αθηναΐς

Μια πόλη μα ποια πόλη ΙΙ του Μια πόλη μα ποια πόλη ΙΙ του
Στην Παιδική Σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναΐς παρουσιάζεται η διαδραστική παράσταση «Μια πόλη μα ποια πόλη ΙΙ», από την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και κάθε Κυριακή στις 11:00.

Από τη σκηνοθέτιδα - εκπαιδευτικό, Eλισάβετ Θεοδώρου (ΜΑ Theater Paris VIII) και τον συγγραφέα των best-seller παιδικών βιβλίων: "Το Μπλοκάκι ενός UFO", "Κάποτε στη Μελωδιούπολή", "Η Σιρεφά και οι χαμένες νότες", Γιώργο Κωνσταντινίδη, η παράσταση «Μια πόλη μα ποια πόλη ΙΙ» έρχεται μετά τη Γαλλία, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

 

Aυτήν τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2017 – 2018 στην Παιδική Σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού «Αθηναΐς», οι 7 καλές τέχνες: η μουσική, η ζωγραφική, η γλυπτική, ο κινηματογράφος, η ποίηση κι χορός, μονομαχούν με κέφι, χρώμα, θέατρο κι αγάπη ενάντια στον πόλεμο, στην αλαζονεία και στο καταστροφικό "Εγώ". Άραγε ποιος θα νικήσει; Στη καρδιά μας τι θα κυριαρχήσει;

 

Ένας μύθος ξεκινά για τον στρατάρχη «H ατσάλινη καρδιά», έναν κατακτητή μεγάλο και τρανό, που φτάνει σε μια πόλη όπου όλοι ασχολούνται με τις 7 τέχνες. Χάνοντας μυστηριωδώς τον στρατό του, συναντά ένα κοριτσάκι που παίζει ατάραχο μουσική. Καθώς πάει να σηκώσει σπαθί, το κοριτσάκι τον κοιτά και γλυκά του τραγουδά «έτσι ατσάλινη που είναι η ψυχή, έτσι ατσάλινος ας γίνεις κι εσύ». Τότε ευθύς μεταμορφώνεται σε άγαλμα! 10 χρόνια μετά, το άγαλμα ξυπνά, ο χρόνος πίσω γυρνά κι ανακαλύπτει ... τι έγινε εκείνη την εποχή. Πώς χάθηκε άραγε ο στρατός του; Τι το ιδιαίτερο είχε η πόλη ετούτη; Πού κρύβεται το μυστικό κλειδί; Άραγε η τέχνη μπορεί να λιώσει μια ατσάλινη καρδιά; Μπορεί να την κάνει να χτυπά δυνατά; Να γελά; Να τραγουδά; Ν΄αγαπά; Ελάτε να γνωρίσετε τις 7 καλές τέχνες και ν΄ανακαλύψετε την δύναμη τους!

 

 Αυστηρώς κατάλληλη από 3 χρόνων και άνω.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.