Συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ στο Μαρκόπουλο

Συνελήφθη υπεύθυνος Συνελήφθη υπεύθυνος

Συνελήφθη στο Μαρκόπουλο, από αστυνομικούς του τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 60χρονος, προσωρινά υπεύθυνος επιχείρησης σκραπ, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Συγκατηγορούμενός του είναι ο 58χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος αναζητήθηκε προκειμένου να συλληφθεί εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο - αυτοψία που διενεργήθηκε σε υπαίθριο περιφραγμένο χώρο αποθήκευσης σκραπ, έκτασης περίπου πέντε στρεμμάτων, με τη συνδρομή υπαλλήλων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, διαπιστώθηκε ανεξέλεγκτη διάθεση, στο έδαφος, διαφόρων αποβλήτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στον χώρο υπήρχαν διάσπαρτα και εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες διάφορα απόβλητα. Η ανεξέλεγκτη διάθεση στερεών αποβλήτων και επικίνδυνων υγρών και ελαίων που διαπιστώθηκε επί του εδάφους, χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, προκαλούν υποβάθμιση του περιβάλλοντος και κίνδυνο ρύπανσής του.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.