Χαμός στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια

Χαμός στο Εργατικό Κέντρο Χαμός στο Εργατικό Κέντρο

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο εργατικό κέντρο κατά τη διάρκεια των εργασιών της εκλογο-απολογιστικής γενικής συνέλευσης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το patrastimes.gr, στο εργατικό κέντρο εισέβαλαν μέλη του Π.Α.ΜΕ. τα οποία υποστήριζαν ότι δεν ακολουθούνται όλες οι νόμιμες και προβλεπόμενες διαδικασίες.

Απο την αρχή της διαδικασίας τα πνεύματα ήταν οξυμένα. Συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή. Αναφορά εγινε και στην παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, τονίζοντας ότι υπάρχουν ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου. 
Οι συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια και έπεσαν μέχρι και μπουνιές.

Στο χώρο του Εργατικού Κέντρου έσπευσε δύναμη της αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από την πλειοψηφία της διοίκησης προκειμένου να συλλάβει συνδικαλιστές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι αντέδρασαν στην προσπάθεια διεξαγωγής της εκλογο-απολογιστικής συνέλευσης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων χωρίς να εμφανίζεται ποια σωματεία έχουν δικαίωμα ψήφου.

Τα πνεύματα τελικά ηρέμησαν και υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.