Γυναίκα ήπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών και έπεσε στην θάλασσα για να αυτοκτονήσει

Γυναίκα ήπιε μεγάλη Γυναίκα ήπιε μεγάλη

Μια 55χρονη αφού προχώρησε σε κατάποση μεγάλης ποσότητας χαπιών, στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα προσπαθώντας να βάλει τέλος στην ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγη ώρα στην παραλία της Αμμουδάρας όταν εντοπίστηκε μια γυναίκα να επιπλέει στην θάλασσα. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο μετέβη στην περιοχή παραλαμβάνοντας την και μεταφέροντας την εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα ηλικίας 55 χρονών είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα χαπιών και στην συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στην θάλασσα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

πηγή: flashnews

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.