Χτύπησε και λήστεψε υπάλληλο πρακτορείου του ΟΠΑΠ

Χτύπησε και λήστεψε Χτύπησε και λήστεψε

Πρωί- πρωί μπήκε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κόρινθο ένας άγνωστος άνδρας. Γρήγορα η εργαζόμενη αντιλήφθηκε ότι βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν αποφασισμένο κακοποιό

Ο δράστης δεν δίστασε να επιτεθεί αμέσως στην άτυχη εργαζόμενη και να την χτυπήσει με γροθιές, εξουδετερώνοντας κάθε προσπάθειά της να προβάλλει αντίσταση. Στη συνέχεια, άρπαξε μέσα από το γκισέ του γραφείου την τσάντα της, βγήκε από τρέχοντας από το πρακτορείο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μόλις συνήλθε από το ισχυρό σοκ που υπέστη, η υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του ληστή και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, που όμως δεν έφεραν αποτέλεσμα. Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να εξασφαλίσουν την εικόνα του δράστη από τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες καταστημάτων της περιοχής και συνεχίζουν την προανάκριση για την ταυτοποίησή του.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.